Не йдiть православнi в розкол!

Місяць в хмарах сховав ореол,
Помарніли в саду білі ружі...
Не йдіть, Православні, в розкол,
Не калічте у нім свої душі!

Серце Дух утішає Святий
І наповнює вірних Любов'ю!
Гріх розколу настільки важкий -
Не змивається він навіть кров'ю!

Гуркіт грому із заходу чуть,
Перебудьмо у Божому Слові,
Якщо вас за Христа поженуть,
Значить істинно ви є Христові!


Рецензии