Особенная

Особлива.

Ти особливою була
Поміж своїх подруг,
Другим душа твоя жила,
Чим інші всі навкруг...

Повірила у принца ти,
Що забере з собою,
Тому обходила завжди
Мене ти стороною...

Свого принца ти знайшла,
Та мрії не збулись,
Доля тебе не вберегла
Від гірких сліз колись...
 
Тепер, через немало літ
Зустрівшись випадково,
Про наш незвершений політ
Скажу тобі я слово:

Не мав я білого коня,
І грошей теж не мав,
Не зрозуміла ти, що я
За тебе б все віддав...

24-09-18.

=========================

Особенною ты была
Среди своих подруг,
Другим душа твоя жила,
Чем остальных всех круг...

Поверила у принца ты,
Что заберет с собою,
Меня не видела почти,
Обходя стороною...

Своего принца ты нашла,
Но не сбылись мечты,
Что судьба души не свела -
Не виновата ты...
 
Теперь, спустя немало лет
Встретились мы случайно,
Про наш несбывшийся полет
Тебе открою тайну:

Не было у меня коня,
И денег тоже, жаль,
Но ты так и не поняла-
Тебе я все б отдал...

24-09-18.


Рецензии