Я кохаю тебе все одно понад все у життi

Я кохаю тебе все одно понад все у житті.
Най і зорі зів’януть, розвіються пилом сріблястим –
Я повторювать буду чарівні три слова прості:
„Я кохаю тебе!” Ти – весь всесвіт, і все моє щастя.

Якщо сумнів вповзатиме в душу вужем попелястим,
Якщо колір утратять оцей і всі інші світи,
Пригадаймо, як сяяло сонце крізь вії пухнасті,
Пригадаймо, що ти – то є я, адже я – то є ти.

Зореоке кохання моє, вогнекрила перлино,
Моє серце воскресле до тебе єдиного лине.
Часом важко, мов річка, що собі шукає путі,
Часом легким метеликом мрії несе золоті,
Часом палко, мов блискавка... Тільки три слова прості,
Викарбувані в ньому навіки віків є незмінні:
„Я кохаю тебе!”


2007 - 2008


Рецензии