Баба балвалась са й Коцяй ж

А ны во – гороху тону

Бало, в ствол юдэj панчохыj –
А воны ужэ j в европцы.
Бало, скрутыш Бычкам рогы.
А воны тобі у хобот.

Баобаба ш зробыш ольхо.
От воны-то j все надёжны.
Вчора проса прывезёма,
А назавтра чырнозём зьем.

На Вкраіны сонцэ ж білэ.
А на Ласовцях дебіл но.
Шо ж мы робымо, шоб зміjі
Да на наш хоть Краj дывылысь?

Не! Жывімо, ек жылы всі
Тыjі свыны, шо пуд піччо.
Выкруть ручку з ганавыцэj –
От товді вжэ ты ны лымар.

...от хто мудрыj в нас тут самыj.
Улыбнэця - j враз заплачыш.
Ну, на карточцы во нашыj


Рецензии