Дорога, що нею разом нам не пiти з тобою

Дорога, що нею разом
Нам не піти з тобою,
Вкривається палим листом,
Мов зчищеною лускою.

Палає опале листя,
Немов серця паперові.
І все, що сказати збиралась,
Палає: за словом слово...

Стежину, що нею разом
З тобою нам не блукати,
Вкривають гірлянди з листя,
Немов готують до свята...


21.09.18


Рецензии