Алегу Сямёнаву

экспромт да дня нараджэння

Ты не спыняй жыццёвы бег,
Шукай сваю дарогу.
І памятай, што ты, Алег,
Народжаны ад Бога.

Гартуй свой голас для людзей,
Спявай для сэрцаў песні,
Каб дух народны маладзеў,
Бы дзень квяцісты, весні.

Здароўя, шчасця, дабрыні,
Гадоў прыгожых, шчырых,
Каб мы ўсе разам дабрылі
Да берага Айчыны.


Рецензии