Вичерпано до денця

Вичерпано до денця
Теплі осінні дні.
Мертвим папером в’ється
Квіт, що буяв у мені.
Висотано проміння з сонячного клубка.
Соняхове насіння паморозь вкриє гірка.
Листя кружля безсиле.
Кров стишує плин.

Чому я час не спинила
Доки був поряд він?


20.09.18


Рецензии