Б. Г. Х

         биринчи сюймеклик

Сен кетдинг . атыб келген тангны тыяргъа
Бош этиб . энди таусулгъан мадарны
Атынгы джазыб къучагъыма джыйяма
Джангы джылда джаугъан акъ къарны

            пр-ев
Сен сансыз сен сансыз этген минг тилегимде
Бил . бек таралтыб кетген джюрегимде
Турады турады кетмей таза сюймеклик
Джангызлыкъ не кюрешседа салыб халеклик


Ненча джыл турдум наным аны къоруулаб
Джуудурмай шымал джуртда хыны джаумгъа
Энди тюз айырдыламы бизни даулаб
Сеннге насыб теджеб къаумла


           пр-ев
Сен умур сен умур этген джаш джюрегимде
Ай бала бала сюймеклигим кегюнгде
Турады турады кетмей кесин танытыб
Эм узакъ эм узакъ джулдузчукъну джарытыб


Биз     ким биледи энди тюбесек
Кеч     дей уузатырма мен къолуму
Сен     джюрегинги шошлаб бир кесек
Кеч     джазыудан хомухлугъуму


          пр-ев
Сен умур сен умур этген джаш джюрегимде
Бил джазыу бла муратымы чегинде
Турады турады эсим сени джашатыб
Кеч келлик кеч келлик насыбыма ушатыб


Рецензии