Село

МОЄ СЕЛО.

Є в самім серці України
Село чарівне Оситняжка,
Моя маленька батьківщина,
Щасливого дитинства казка.

Серед ланів широкополих,
Розкинулось воно в долині,
Де видів краєвид чудових   
Всіх зачаровує понині...
 
Коли згасають вранці зорі,
Не надивитись на світанки,
В степів безмежжя неозорім-
Село дарує щастя ранки...

21-12-18.


Рецензии