Укр. Наша вчителька

Присвячую цей вірш нашому вчителю
української мови та літератури,
класному керівнику Лепетиської
середньої школи, Артюшенко Ніні Петрівні.
         
          *********
Із вчителів, яких я пам"ятаю
лишилася одна, єдина вчителька в селі,
і біль свою вона весь час перемагає
і нам вона потрібна завжди на селі.
Вона навчала нас людської доброти,
вона навчала нас писати та читати,
і ми повинні доброту цю пам"ятати,
та цінувати істину святу.
Вона знання всі віддавала школі
Як вчитель. завуч, та Заслужений діяч,
не скаржилась ніколи на умови та на долю
і була чуйна в школі викладач.
Вона у школі всім була потрібна,
навіть коли, закінчували свій останній клас,
і звали нашу вчительку Ніна Петрівна,
Яка лишилася у памяті на довгий час.


Рецензии