Про якусь партiю

...Вчив колись у школі вірш одного радянського поета про комуністичну партію - "Партія". І під його впливом мені у голову прийшов анти-вірш про різні сучасні партії, які плодяться, як мухи. Нікого конкретно на увазі не маю, а пишу, як про явище.

…Вона – продажна, як повія.
Вона – брехні старі слова.
Вона – це зрадників надія
І в хана шавка дворова.
Вона – відсутність повна змісту,
Діла її – смертельний газ.
Вона – капець селу і місту
І в пекло нам дороговказ.
Її ідей шалених пошесть -
Солодка люмпенів мана,
Що лізе в ЗМІ, мов танк, за гроші.
Куди не глянь – кругом вона!..

21.09.2018р.


Рецензии