рани серця

.Болючі рани серця не загоює цей час,
Минуле знову пам"яттю колись озветься,-
Прийде чи шелестом вітрів потім до нас,
Чи просто сонцем, що зігріє теплом серце.
.Минуле про те щастя, що уже пройшло,
Про те, що вже ніколи знову не відчуєш,
І знову теплу згадку лише серце зберегло,
Заради щастя діточок себе знов опануєш.
.Болючу пам"ять втрати не загоює цей час,
Так важко розуміти всю ту правду долі,-
Так неочікувано ти пішов чомусь від нас,
Тепер думки у небо..Залишились кволі.

81027080r


Рецензии