Мае радк

Натхненне для душы ад Бога атрымала.
Аб узвышаным пішу, як мару я люляла…
Мае радкі нясуць жыццёвы ўздых настрою
І дораць кроплю ўсім чароўнага напою.

Сыходзіць дзень з вачэй пакінуўшы надзеі.
Вакол мяне гудуць зноў думкі-дабрадзеі.
З радкоў пляту вянок ды рыфмай аздабляю.
А слоўцаў гучны рытм ад сэрца адпраўляю.
14.09.2018


Рецензии