Корiння

Коли коріння дерева погасне,
воно зів’яне, мов старезний дід,
і вже на дереві не буде рясно
тремтіти листя вітрові услід.

Отак і в нашій неньці-Батьківщині
з корінням здавна, мабуть, щось не те,
тому життя у нас тепер віднині
нагадує безтямне вар’єте.

Тож треба мертве вирвати коріння
і замість нього посадить живе.
Минеться час, і з півночі до півдня
зазеленіє листячко нове.


Рецензии
Нехай Вам щастить!!!З повагою, Руся Деева.

Руся Деева   18.09.2018 14:48     Заявить о нарушении
Щиро дякую за відгук.

Юрий Ош   18.09.2018 15:10   Заявить о нарушении