На обочыне бигалы чоботы

І смыялыся аж з Брыляка

Есть такіе ещё твёрдолобые,
Шо готовы за 2 кілё масль
Ізнычтожыты ма3ны чоботы,
Бо зашібко жь, занадто замягк.

От і е у нас, вроде бы, Молодво.
А зытіля выходыть вжэ ж пан!
Ну, бо как гэто – Каліновскые
Ды ліцьвінав ніяк не уваж.

Есця школа ву нас в Брэсцкаj вобласці,
Ты дывы но на гэт ВалерЯнк,
Прам-такы на етвезькыj вжэ ж мовочцы!
Остальные бо дзякаюць аж.

Ну, j куда ты ля іх скажаш словачка
На расеjскаj, вяліка-дзяржавн.
Мы ны бачымо j в лобовы корыня,
Скіль почалося нашэ сознаньк.

Мы гучылыся бо чы в Толстого пак.
Да j Есенін з Вовком ны Маяк ш.
От возьмэмо жэ уф Федюковічав
Шося дывнае наваткі прам.

Да j во гындэ нам пышэ Соломочка
Про того щэ j, ага Васілька.
Мы правёв жэ тут во свята горада.
Гэта j е мала родіна в Жабк.


Рецензии