Факел. украинский язык

СМОЛОСКИП
***сюр***

Цей рейкосонний шлях у ніч... Най-
швидкішим потягом... Без снів...
Та віддзеркалено-містичний
Орнамент у нічнім вікні
Напише літерами суму
(біном?..)-  to be or not to be...
Що вдіяв ти? І що задумав?
Чи НЕ ОДНАКОВО ТОБІ?..
Душею дзеркала відчутий
Цей нарис у пітьмі нічній,
Що буде все. БО ТРЕБА БУТИ.
Бо НЕ ОДНАКОВО МЕНІ,
Ой, НЕ ОДНАКОВО... Бо світом
Панує мла. Тому горіть
Крізь морок ночі смолоскипам.
Немов метелику, летіть
У той прокопчено-вогненний
Яскравотемний творчий світ
Отій, що тягнеться до мене
Крізь буревії лихоліть,
Моїй у творчості коханій,
Терновим убраній вінцем...
...та сон надходить... Напис тане...
Аби здійснилося усе!..


Рецензии