Вже осiнь поволi цiлуeться з лiтом востаннe

Вже осінь поволі цілується з літом востаннє...
Напівобіймає... Напівзігріває... Напів...
І літо встигає сестрі передати бажання
любові – любові, яка зрозуміла без слів...

Любов переллється – від листя зеленого в жовте.
Любов переллється – в червоне, бордове, руде.
Від кольору щастя ніколи ніхто не оговтав –
од літа до літа любов все по колу іде.

Це тільки здається, що літо у осені вщухне.
Це тільки здається, що зійде тепло нанівець...
У жовтні, у грудні – любов лиш інакше роздмухне
одвічний вогонь невгамовних щасливих сердець...


Рецензии