Антым

Уллу аллах джаратханлы аламланы
Дунияда сюймекликни барын саулай
Джыйсанг бирге ,наным сенге сюймеклигим
Кебдю андан. Келюм тазад ийнан сеннге
Джюрегингде сакълаб турсанг санаб тенгнге
Муратынг да керти болса сени меннге
Насыбымда насыбларын кебге дженгер
Джашау джолда болсанг Мери меннге негер

                БОРЬКА


Рецензии