Веч р тихим дощиком

Вечір тихим дощиком
Б`ється у вікно,
Місяць блідим коршиком
Рветься в хмар рядно.
Щастя нам подарене
Вечором хмільним,
Серденько розпалене
Поглядом твоїм.
Зоряною стежкою
Шлях до неба вкрит,
Радістю безмежною
Поцілунка слід...


Рецензии