Дощi

Знаєш, а в нас дощі
Третю добу не вщухають,
І холодно так вночі,
Бо поряд тебе немає.

Для тебе я вишию небо
НиткАми блакитно-синіми...
Я мрію - пригорнеш до себе
Обіймами ніжними, сильними.

Для тебе я вишию зорі
І райдугу найяскравішу;
За тебе я дякую долі,
Бо є в мене ти, найрідніший.


Рецензии