Украинский Гарик 580

Український Ґарик 580


За мотивами І. Губермана

Ні, на втечу я не сподівався,
ланцюги не рвав, не гриз, не різав.
Чхав на ланцюги я і плювався —
і проїла ржа міцне залізо.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии