Як камiння

З одного боку, це оригінальний текст.
З іншого, є алюзія (згадка) про гурт `Audioslave`

Чиянова Марина Вікторівна
Опубліковано 17.12.2017

Стаючи іншими,

Стаючи ними

Та залишаючись собою,

Розчиняючись у неземній красі

Славетних будівель,

Прекрасних та високих будівель,

Світлих будівель,

Читаючи послання міст,

Шукаючи істину на папері,

Виживаючи в засніжених містах

Та у горах, оповитих легкістю і красою,

Стежачи за зростанням дерев,

Які перетворяться на манускрипти,

Довіряючи зорям, які падають та підносяться,

Стаючи парадом планет,

Ми за силою й витривалістю

Сховаємо свою вразливість,

Підкреслюючи в мімікрії

слів та цифр

Могутність часу.


Стаючи порядком на тлі хаосу,

Істиною в темряві,

Знанням серед невігластва,

Тихими коліщатками миттєвостей,


Навіть за сотні кілометрів один від одного

Ми не спимо.


Ми, як каміння в стінах Тадж-Махалу,

безцінні.


Рецензии