Не романтика

НЕ РОМАНТИКА



Ні, не романтика з`єднає нас -

Холодні руки та ясна свідомість.

Ми обернемо всім на користь час,

Думки перетворивши в нерухомість.


Простий мій намір, хоч і не пустий -

Знання зробити цінністю довічно.

Ходімо до найвищої мети -

перетворити в світло весь їх відчай.


Реальність чи пустелі маячня?

Азартна гра чи осяйна система?

Я щось знайшла тоді в твоїх очах.

Побачила я друга в Поліфемі.


В людині гине свадхістанна хіть,

а залишається безмежний сканер.

Давай дивитись (світ старий горить),

а ми - мов дві горгульї над містами.


Одеса територіально, Київ - ментально 15.11.2017


Рецензии