Уяви

УЯВИ

Semper parata.


Уяви собі, 

як тіні (саме твої)

ходять оселями тихо.

Уяви. Ти входиш у джазовий вік, 

з обличчя падають стрази.

Уяви собі - від метеликів до кісток

переформатування

внутрішньої відрази. 


Уяви собі - 

у прямому ефірі

про походження друзів, книг та тіней

говорить не Дідона в тобі, 

а Еней. 


Уяви собі - 

гірше за кулі

непевність

та невідомість. 


Я огортаю

порфірою

наші тези, 

що пірнають 


у сповнену 

дір 

свідомість. 



Уяви собі - 

лиш вершина і ми самі.

(с) Марина Чиянова


Рецензии