До неба

ДО НЕБА



Побачити, як і куди

Зникають повір`їв сліди, 

Як багатотрудні міста

Встигають писати листа

 

До неба, до моря, до гір.

Напружити серце та зір, 

Зустрітися з Правдою: ти

Даруєш, плюндруєш світи, 

 

І вся наша близькість — лише

Танок невідомих кліше, 

Але якщо стерти цю мить, 

Нова може не забриніть.

 

Тому ти приходь, хоч у сні, 

Тобою дай стати мені, 

Собою дай стані мені, 

І в радості цій шаленій.

 

Я хочу побачити теж

Присутність твою, і без меж

Дзвінком твоїм впитись, коли

Всі інші живуть у імлі.

 

 

(с) Марина Чиянова, 2017


Рецензии