Дорогiй Матусi

Я, Матусю свою привітаю,
Здоров’я міцного я, їй побажаю,
Щоб дні твої в щасті, рідненька минали,
Щоб люди любили тебе, поважали.

Минуле прожите – його не цурайся,
Теперішнім гордо своїм – ти пишайся,
Не бійся майбутнього – все дано від Бога,
Я вдячна Йому, що одна в нас дорога.

Ти сильна та мудра – моя ти надія,
Попрошу у неба, хай здійсниться мрія,
Хай янгол Різдвяної ночі всміхнеться,
Ти станеш щаслива – погане минеться.

06.01.2018
© Конюхова Марина
(Стих на украинском языке)


Рецензии