Пошук

Шукайте правду у своєму серці
і щирі почуття вам ненароком скажуть:
Всі наши вчинки з правдою відверті
нас добротою щоб ми не скрипіли змажуть...
Шукайте в нових реаліях свою долю
сміливо своїм мріям назустріч йдіть
досвіт життя буде вам самоконтролем
мораль людську в собі ви тільки бережіть...
Шукайте тільки від душі своє кохання
щоб запалили різнобарв'ям думок ваші стосунки
та щоб один до одного було лише одне бажання
в обіймах накінець знайшли взаємні поцілунки...


Рецензии