My lovely good buy

My lovely good buy
I won't today cry
You seat in a train
And said my brain

We'll be always togather
And apart will be never
We'll be togather forever

You drive by your work
My darling please walk
My heart like a clock
My darling buy-buy
I want for you cry
Return my pussy soon
I'm vocalist of moon


Рецензии