***

То листя і душа пливуть по колу
Не мають відблисків, долають втому
Круги води поглинули буденність
Так Осінь бавиться. Її святенність
Не в тому, щоб природі дать красоти
А в тім , щоб з наших душ  усі турботи
Пустити стрімко за водою дощовою
Життя наповнити палітрою новою


Рецензии