Каханне

цяжэй за смех,
цяжэй за побыт...
i мабыць, за дабро i зло.
молюем мы з табою ровар,
дзе кола першае тваё.
i момант позiрку - iмгненне,
як быццам знiчка у жыццi.
я спадзяюся на уменне
лiчыць чароўныя шляхi.


Рецензии