С теб е добре

 С ТЕБ Е ДОБРЕ
Автор:  Росен  Русев
               
Аз ще надзърна
в очите обичани,
ще запаля искриците
обич във тях.
Ще те харесвам,
ще те обичам
и ще изплитаме крачките
заедно,
там край реката
броящи вълни
и вплели ръце.
Не ме пускай!
С теб ми е хубаво,
с теб е чудесно
и светло.
По детски се радвам,
чисто и глупаво.
Защото...
С теб е добре...
Аз за тебе се радвам...
В мене е още детето...
Ела.


Рецензии