Искам да ти помогна

Искам да ти помогна
Автор:  Росен  Русев
               
Искам да ти помогна
да спреш да живееш
на върха на спомен от минало.
Искам да знаеш,
че мога да те направя щастлива.
Да заживееш отново,
пламнала от любови и чувства.
Искам да ти помогна
да забравиш тъгата,
усмихната, топла и нежна.
Искам да ти помогна
да отвориш очи
и забравила всичко -
да се върнеш в света си
слънце, синьо небе,
чувства и обич.
Искам да ти помогна...
Позволи ми...


Рецензии