Украинский Гарик 579

Український Ґарик 579


За мотивами І. Губермана

Я вірю в те:
— що смерть далека;
— настане світлая пора;
— дітей несе в сім'ю  лелека;
— вожді бажають нам добра.


"Тисяча із Хвостиком".


Рецензии