Очi 4

Твої очі навстіж відкриті вікна
і твої почуття для мене густі хащі
за серце твоє йде запекла війна
і в світі ти для мене дівчіна найкраща...
Твої очі гречаний медовий рай
і ти з бджолиною розкішною талією
я зовсім не боюся твого жала знай
ти нагородиш посмішкою мене як медаллю...
Твої очі дрімучий ліс де я заблукав
у мріях в твоїй душі птахом літаю
в житті моєю жінкою стати я благав
тому що дуже рідненька я тебе кохаю...


Рецензии