Щось не так...

Сьогодні щось пішло не так
У всьому світі.
То, може Бог мені дав знак,
І я помітив.
А може щось не так пішло
В мені самому,
Що загубив і не знайшов
Свого я дому.
Неначе в приймах, між людей,
В чужій оселі…
Немає стін, нема дверей,
Немає стелі.
А світ навколишній мене
Штовхає в спину.
Бува, надія промайне
І… знову мине.
А може сам я божий знак
Весь час шукаю?
Але… сьогодні щось не так,
І я це знаю…

13/9 - 2018


Рецензии