Люблю любити

А знаєш, як просто життя любити,
Коли ти нічого уже не шукаєш.
І дихати легко і просто творити,
Коли ти реальності мить, мов дарунок приймаєш.

Приспів:

Я так люблю Життя на Землі,
Все те, що нам приходить від Бога!
Я так люблю Життя на Землі,
Люблю свій шлях - це моя дорога.
Я так люблю Життя  на Землі,
Люблю співати, люблю творити...
Люблю Життя я і взагалі...
Я люблю Любити.



Ти Богові дякуй за те, що вже маєш.
Чого не чекаєш - прийде випадково.
Коли ти щомить, мов дарунок приймаєш,
І знаєш і віриш, Любов - це  Життя і Основа.


               


Рецензии