Программистам

Сьогодні - День Програміста.

Поздравить я хочу коллег по цеху,
Достичь желаю славы, и успеха,

Пусть оптимальным будет код,
С ДНЕМ ПРОГРАММИСТА - весь народ!

================================

Я поздоровити хочу колег своїх,
Слави їм побажати, і успіх.

Щоб оптимальним був ваш код,
З ДНЕМ ПРОГРАМІСТА - весь народ! 

13-09-18.


Рецензии