десь от-от

зима.
перон.
вокзал.
дві сотні миль до міста,
до твого дому.
термінал.

дві сигарети, третя кава,
якась стара, забута справа
і кілька слів,
що не сказав.

закриті очі.
мова в рупор.
«будь ласка, ваш квиток».
твій довгелезний шарф.
моя не випита четверта кава
і з краю потяга ліхтар.

хвилина... дві.
чужий вагон
і хтось закоханий
недоцілує вікон.
і я. а поруч
ще таких самих декілька примар,
сьогодні-завтра, десь от-от
із людних вулиць
зимнім вітром!


Рецензии