буде!

не закричить круком душа,
бо викричала вже всі звуки,
не завиє вітер всередині,
бо протяги вичистили усі закутки,
проросте насінина почуттів ясних на місці,
здобренім  вчорашнім опалим листям,
щоб буяти правдою серця , овиваючи смарагдами кольорів  твоє і моє, багате взаємністю, вмістилище душі


Рецензии