непотрiб

відчинити вікно у кімнаті,
хай вилетять всі думки,
що мучать  нещасну голову,
хай відірветься від серця те,
що тримає,
зв'язуючи дійсні мої бажання ,
та пустка хай ніколи не з'являється в моїй душі -
пустка носити у грудях непотріб.


Рецензии