За котылося колэчько

Покотилося кільце, та ще й
Закрутилось
Молода дівчина в
Козака влюбилась
Покохала, та й не знала,
Вона тоі' долі,
Та його не шанувати не
Було в неі' волі

Вільним був лиш той
Козак
Молодий, завзятий-
Не цінив життя свого
Та й не кинув справи

Розлучила і'х доля, та й
По світу носе
Молоду дівчину
Ніхто не голубе
Прожили вони роки,
Ніби й не жили
Щастя, долі у житті
Так й не здобули

Закотилося кільце,та ще
Й закрутилось
Була молода...
Свою долю згубила,
Краще б того козака
Вона не любила!


Рецензии