Вона постала поруч... Несмiлива...

Вона постала поруч... Несмілива...
Без жодних, зайвих, непотрібних слів.
Жадана. Світла. Чиста. І тремтлива.
Її я щиро і давно хотів.

Торкалась... Обіймала... Як у мріях...
І кожен дотик, кожна мить – мені.
Я відчував, як душу й серце гріє
піднесення, мов у щасливім сні.

Неначе я злітав – все вище й вище,
туди, де сонце і немає хмар...
Я – в ній... Вона – в мені... Постала тиша –
як вищий, незамінний божий дар...


Рецензии
Дуже гарно!дякую!

Оксана Быковская   23.09.2018 21:41     Заявить о нарушении
Небо надихає, дякую

Миклош Форма   24.09.2018 10:06   Заявить о нарушении