То хто у дзеркалi стоiть

То – хто у дзеркалі стоїть
Переді мною?
То промовляє, то мовчить,
Зорить Любов’ю…
В єство вдивляється моє,
Бажає Сили…
Вітає у мені Земне
Й дарує крила…

То – хто у дзеркалі стоїть?
То – Яв чи Нава?
То – Мудрість? Досвід? Оберіг?
Життя? Вистава?
Із глибини моїх доріг
Мене знаходить…
З «отут і зараз» зводить міст
У стан Свободи…

12.09.2018


Рецензии