переспелые сливы

***
одна за одной
переспелые сливы
соскальзывают в ночь

one by one
overripe plums
slipping into the night


***
уходит поезд
перрон заполняют
желтые листья

the train leaves
fallen leaves
fill the platform


***
осень – с собой забираю
сверчков голоса
в скошенных травах

autumn - I take with me
the voices of crickets
in mown grass


***
как бы хотелось
снова гулять с тобой
меж желтых листьев

I wish I could walk
with you again
among the yellow leaves


***
далеко друг от друга
бредем по опавшей листве
ты я и осень

far from each other
raving about the fallen foliage
you me and autumn


Рецензии