Бути людиною

Не вір очам – вони лишень і бачать
Що хочеш ти, повір, то хибний зір.
Довірся серцю – в нього все інакше.
Без роздумів, вагань візьми й повір!

І навіть, якщо вже піймався в пута,
Передивись усе своє життя.
Ти можеш вільним бути і до нар прикутий,
І гідність мати серед бруду та сміття.

Бо ти – ЛЮДИНА,не лайно, не бидло!
У тебе точка зору є Своя.
Та кат вважає, що мораль твоя огидна.
Його суттєвість – то суттєвість холуя!

Так як усі – не більше і не менше!
Синдром спрацьовує – сліпі ведуть сліпих…
І кожен раз на страту, ніби вперше, -
Найкращих, най завзятих,говірких…

Тих, що пророками вважають люди!
Це потім - невблаганно плине час…
Це потім – «ми ніколи не забудемо.."
А в ті хвилини хтось замислювався з нас?!

Що буде потім, хто ви є – сини пілатів,
Чи діти каїнів – забули про Христа??????
Блаженні, прокажені чи прокляті….
Напевно знають тільки Небеса.


Рецензии