Якби

Якби я хотів про життя розповісти,
я просто сказав би - ти...
Якби я для тебе придумав намисто -
у ньому були б світи!
Світи, за які б навіть душу віддати -
то, зрештою, не ціна.
аби тільки змістом бажання кохати
лишалася ти одна!
Одна - незбагнена, як сутінки чисті
над прірвою темноти.
Якби я хотів про життя розповісти,
я просто сказав би - ти...


Рецензии