Прогулянка Лiсом Осiннiм

Прогулянка Лісом Осіннім…
Притихли пташині пісні…
Безхмарність у Небі блакитнім…
Ліниві слова і думки…

Настояне пряне повітря…
Цілунок легкий вітерця…
Яскравість минулого Літа…
Невидимі грані буття…

На листі – проміння-потоки…
Під ноги – прив’яла трава…
Крізь Ліс – таємниці-дороги…
Малює Осіння пора…

09.09.2018


Рецензии