Ця смерть як найв рн ший друг приходить

Ця смерть як найвірніший друг приходить,
І забирає тих, хто нас ось тут лякав,
Вона з собою в темряву усіх уводить,
Хто нас абкрадував, роками хто брехав.

Вона звільняє нас від тих страждань і пекла,
Вона дарує тишу в серці, спокій у душі,
Я до цієї смерті, не повіриш, майже звикла,
А може їй присвячувать почну вірші!


Рецензии