Бизнес- план

Нас бізнес-планам не здзівіць,
На ўсім стаіць цяпер цана..
Ды вось як творчасць ацаніць?
Не камерцыйная яна.

І як натхненню загадаць,
Каб надыходзіла ў пару.
Бо ўсе паказчыкі гараць,
А разам з імі я гару.

А галава не з чыгуну
І сэрцу хочацца тварыць.
Начамі часам не да сну,
Бо бізнес- план у вачах стаіць.

Была бы творчасць пры грашах,
Ідэю хутка б набыла .
А крэатыўная душа,
Шаблонам шляху не дала.

Загана ў працы- нудны стогн..
І ў натхнення цяжкі стан.
І па жабрацку плача ён-
Мой асабісты бізнес- план..


Рецензии