Дов ра не повернеться н защо

якщо вам друзі брешуть майте силу з ними прощатися назавжди!


Довіра не повернеться нізащо,
Якщо розчарувала то йди геть!
І почутя вже дивляться ледащо,
І навіть слух мій чує голос твій ледь-ледь.

Довіра не повернеться, нізащо,
Не повернути те, що вже нема,
Ти йди від мене, йди де буде краще,
А плакати, благати вже дарма.


Рецензии